Αρχική Μονώσεις - Εξωτερική θερμομόνωση
PDF Εκτύπωση E-mail

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ.

Σύντομα τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργειακή ταυτότητα σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς (Οδηγία 2002/91/ΕΚ).

Ενεργειακοί επιθεωρητές θα πιστοποιούν την κατανάλωση της ενέργειας για θέρμανση (πετρέλαιο – φυσικό αέριο) τον χειμώνα και για τον δροσισμό (ηλεκτρικό ρεύμα) το καλοκαίρι. Ανάλογα με την κατανάλωση της ενέργειας θα κατατάσσουν το κτίριο σε κατηγορίες (Ενεργειακή Ταυτότητα). Αν το κτίριο δεν έχει επαρκή μόνωση ο ιδιοκτήτης του θα εξαναγκάζεται να το θερμομονώσει συμπληρωματικά. Αν δεν το πράξει δεν θα μπορεί να το πωλήσει ή να το μισθώσει.

Η εξωτερική θερμομόνωση μειώνει σημαντικά τις δαπάνες θέρμανσης (πετρέλαιο – φυσικό αέριο) τον χειμώνα και αυτές του δροσισμού (ηλεκτρικό ρεύμα) το καλοκαίρι. Τα κύρια σημεία απώλειας θερμότητας παρουσιάζονται στους τοίχους (ποσοστό 30%).

Η εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης στα παλαιά και νέα κτίρια καθίσταται όλο και πιο επιτακτική. Βασική αιτία η ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και η προσπάθεια μείωσης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την άσκοπη λειτουργία συστημάτων ψύξης - θέρμανσης.

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μέσα και υλικά που χρησιμοποιούμε, μπορούν να σας εγγυηθούν για το τέλειο αποτέλεσμα.

 

alt

 

 

Web Design by E-Passage. Valid XHTML and CSS.